Sevgi Mağazaları Ramazan'da da sevindiriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ihtiyaç sahibi vatandaşların giyim ihtiyaçlarını gidermek amacı ile hizmete açtığı Sevgi Mağazaları, rahmet ve bereket ayına yakışır şekilde hizmet vermeye devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ağustos 2012 10:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyükşehir Belediyesi'nin temel ihtiyaçlarını karşılayamayacak olan vatandaşlara yönelik hizmetlerinden olan Sevgi Mağazaları, Ramazan ayında muhtaç vatandaşların dertlerine çare olmaya devam ediyor. Mağdur vatandaşların giyim ihtiyaçlarını ücretsiz karşılandığı Sevgi Mağazaları kurulduğu günden bu tarafa birçok aileye ulaşırken, Ramazan ayı içinde ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürdü.

Pantolondan takım elbiseye, iç çamaşırından ayakkabıya kadar birçok temel giyim malzemesinin bulunduğu Sevgi Mağazaları, Ramazan ayında ailelerin ihtiyaçlarını karşılıyor. İhtiyaç sahipleri hiçbir ücret ödemeden ihtiyaçlarını karşılıyor.

Sevgi Mağazaları'ndan yararlanmak için ilk olarak kişilerin ihtiyaç sahibi olduklarını gösteren belgeler ile Çözüm Masası'na başvuruda bulunmaları gerekiyor. Fakirlik ilmuhaberi ve vukuatlı nüfus kayıt örneği ile muhtaç olduğunu belgeleyenler, sosyal tespit görevlileri tarafından incelemeye tabi tutuluyor. Böylece, giyim yardımı yapılacak vatandaşlar belirleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber