Giresun'da valilik personeline Ramazan paketi

Giresun'da, Hükümet Konağı'nda görev yapan personele Ramazan ayı münasebetiyle valilik tarafından 500 koli gıda paketi dağıtıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ağustos 2012 12:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hükümet Konağı önünde düzenlenen gıda paketi dağıtım töreninde konuşan Vali Şahin, bir HES firmasından Ramazan ayı münasebetiyle kamu personeline dağıtılmak üzere gıda paketleri temin ettiklerini söyledi. Paketlerle kamu personelinin bir aylık gıda ihtiyaçlarının karşılanmasını amaçladıklarını vurgulayan Şahin, "Memurlarımızın hiç olmazsa bir aylık yiyeceğini böylece karşılamış olmanın da sevinci içerisindeyim. Afiyetle yesinler." dedi.

Yardımın sadece Hükümet Konağı'nda görevli olan personele yönelik olduğunu, gelecek dönemlerde diğer kamu çalışanlarına da bu yardımın yapılacağını vurgulan Şahin, şöyle konuştu: " Önümüzdeki günlerde diğer kurumlarımızda da bu kadar kişinin olduğunu biliyorum. Onlar içinde bir şey temin etmeye çalışacağım. İnşallah temin ederim diyorum. Şimdiden bereketini görün. Memurlara üzüldüğümden değil, memurların durumu iyi. Onlara şevk vermek için, onlara çalışma azmi vermek için bu yardım yapılıyor. En az alan memur bin 500 lira maaş alıyor. O da güzel bir rakam. Ben onlara 'Moral olsun' diye bu jesti yapıyorum. Herhalde bu jestin karşılığını 'Çalışarak gösterecekler' diye düşünüyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber