Yüksekova'da çatışma: 3 asker yaralı

Hakkari'de PKK'lılar ile yaşanan sıcak temasta 3 asker yaralanırken, kobra helikopterleri bölgeye bomba yağdırdı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ağustos 2012 00:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi kırsalında PKK'lılarla girdikleri çatışma sonucu yaralanan 3 asker, askeri helikopterlerle Van'a getirilerek tedavi altına alındı.

Hakkari'nin Yüksekova ve Şemdinli ilçeleri kırsalında operasyonlar tüm hızıyla devam ederken, zaman zaman PKK'lılarla da sıcak temas yaşanıyor. Bugün akşam saatlerinde Yüksekova kırsalında PKK'lılarla yaşanan sıcak temasta 3 asker yaralandı. Yaralı askerler, askeri helikopterlerle Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Helikopter Filo Komutanlığı'na getirildi. Yaralılar, buradan da İl Sağlık Müdürlüğü'ne ait ambulanslarla Van'daki değişik hastaneler ile Asker Hastanesi'ne kaldırıldı.

KOBRALAR BÖLGEYE BOMBA YAĞDIRDI

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde PKK'lılara yönelik sürdürülen operasyonlarda Kobra helikopterleri, PKK'lıların yuvalandığı bölgeye havadan bomba yağdırırken, karadan da çatışmaların yaşandığı Guman Dağı'na yoğun top atışı yapıldı.

9 gündür çatışmaların ve operasyonların yoğun olarak yaşandığı Şemdinli İlçesi yakınında bulunan Guman Dağı, bugün iftar saatinden sonra havadan ve karadan bombardımana tutuldu. Şemdinli İlçe merkezindeki askeri birliklerden bölgeye yoğun top atışı yapılırken, aynı saatlerde havalanan Kobra tipi helikopterler, PKK'lıların yuvalandığı bölgeye bomba yağdırdı. Yaklaşık 30 dakika süren bombardıman sırasında bölgede silah sesleri de duyuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber