Erzurum'da kamuya ait yatırımlar kitaplaştırıldı

Erzurum Valiliği, kamuya ait son 2 yıldaki yatırım çalışmalarını kitap haline getirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ağustos 2012 16:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

'Anadolu'nun zirvesi Erzurum' isimli kitap, kamu kurum ve kuruluşlarının yatırım projeleri, fotoğraf ve istatistiklerle desteklenmiş.

Vali Sebahattin Öztürk, şeffalık ve hesap verebilirlik ilkesi kapsamında, 2 yıllık görev süresinde kamuya ait kurum ve kuruluşların yatırımlarını bir kitapta topladı. 2011 Üniversite Kış Oyunları, Köydes, Ovit tüneli, kentsel dönüşüm, sağlık ve eğitim yatırımlarının yanı sıra il genelindeki diğer yatırımlar da 'Anadolu'nun zirvesi Erzurum' isimli kitapta yer aldı.

Söz konusu kitaptan bin adet bastırıldığını ve ücretsiz olarak dağıtılacağını belirten Vali Sebahattin Öztürk, "Kitabımızda, yatırımcı kurumlarımızın çalışmalarını bir araya getirmeye çalıştık. Sayısız hizmetin amacına ulaştığını gördük. Vatandaşımızla birlikte biz de mutlu olduk. Önceden bu şehirde görev yapmış tüm valilerimize, bürokratlarımıza ve çalışanlarımıza teşekkürü bir yükümlülük olarak görüyorum. Çünkü yapılan her çalışma bir öncekinin üzerine inşa ediliyor. Bizden sonra gelenler de çalışmalarımızın üzerine bir şeyler yapmaya gayret edecektir." dedi.

Öztürk, ayrıca, söz konusu kitapta başlayan, devam etmekte olan ve biten projelerin isimleri, maliyetleri, istatistiklerinin yer aldığını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber