Başkent'te gübre yüklü tır devrildi: 2 yaralı

Başkent'te kontrolden çıkan tır, önce köprünün demir korkuluklarına çarptı ardından devrildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ağustos 2012 07:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, Altındağ, Turgut Özal Bulvarı, Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı önünde gece saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, İskitler'den Gölbaşı istikametine gitmekte olan Erkan Güder idaresindeki 20 YN 175 plakalı tır, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprünün demir korkuluklarına çarptı. Bariyerleri parçalayaran tır, bir süre daha gittikten sonra devrildi. Devrilen tırda bulunan torba halindeki gübre, yola savruldu. Kazada, sürücü Erkan Güder ve tırda bulunan Mehmet Keskin yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis, çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalelerini yaptı. Sürücü Güder'in kazanın şokunu bir süre üzerinden atamadığı görüldü. Turgut Özal Bulvarı'nda trafik, kaza nedeniyle bir süre kontrollü verildi.

Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından sağlık ekipleri tarafından Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Devrilen tırın ve yola savrulan gübrelerin kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı. Kazada devrilen tırda büyük çapta hasar meydana geldi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber