İşyeri sahibinin cüzdanını işte böyle çaldı

Fatih'te girdiği giyim mağazasının sahibinin cüzdanını çalan hırsız, güvenlik kamerasına yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ağustos 2012 12:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, Kocamustafapaşa Caddesi üzerindeki bir iş hanında geçtiğimiz salı günü meydana geldi. İddiaya göre, giyim mağazasını işleten Melek Tan, aynı iş hanında eşi Fatih Tan'a ait cep telefonu bayisine indi. İşyerinde kimsenin bulunmadığı anı kollayan 20 yaşlarındaki bir şahıs, bu sırada mağazaya girdi. Melek Tan'ın işyerinde bıraktığı çantasından cüzdanını alan şahıs hızla uzaklaştı. Olup bitenden habersiz işyerine geri dönen Tan, çantasını kontrol ettiğinde cüzdanının yerinde olmadığını fark etti. Durumu eşine haber veren Tan, işyerinin güvenlik kamerasını inceledikten sonra durumu polise bildirdi. İşyerinin güvenlik kamera kayıtlarını inceleme altına alan ekipler, eşkali belirlenen şüphelinin yakalanması için soruşturma başlattı.

Melek Tan, 600 TL parası ile 2 altın kolyesinin çalındığını belirterek, olayı gerçekleştiren şüphelinin bir an önce yakalanmasını istedi. Olayı anlatan işyeri çalışanı Şahin Yılmaz ise, ?Şahıs önce etrafı yokluyor. Sonra dükkana giriyor. Cüzdanı alıp rahat bir şekilde gidiyor? diye konuştu.

Yaşanan olay işyerinin güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde şüphelinin işyerinin çevresinde önce keşif yaptığı ve ardından uygun zamanı bulur bulmaz mağazaya girdiği görülüyor. Çok hızlı hareket eden şüphelinin ani bir hareketle Tan'ın çantasına yönelip, cüzdanı kendi elleriyle koymuş gibi bularak uzaklaşması dikkat çekti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber