Merkeze alınan Iğdır Valisi Çiçek'ten Başbakan ve bakanlara teşekkür

Ergenekon davası tutuklularından emekli Kurmay Albay Dursun Çiçek'in yakın akrabası olduğu belirtilen ve son kararname ile merkeze alınan Vali Amir Çiçek veda yemeğinde, Başbakan ve bakanlara teşekkür etti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 04 Ağustos 2012 14:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali yardımcıları, daire müdürleri, il genel meclis üyeleri, kaymakamların hazır bulunduğu Bike Kebap Salonu'ndaki iftar yemeğinde Vali Amir Çiçek, valiler kararnamesi ile ayrılacağını bildirdi. Meslek hayatının en verimli dönemini Iğdır'da geçirdiğini belirten Vali Çiçek, veda konuşmasında şunları söyledi:

"Kararname ile Iğdır'daki görevimi tamamlamış oluyoruz. Hemen bana soruyorlar: Ne oluyor, nereye, niçin gidiyorsunuz, ne var? Söylediğim tek şey şu: Bu hükümetimiz takdir etti, 6 yıldır valilik yapıyorum. Yozgat ve Iğdır'da çok güzel insanlara hizmet vermeme vesile oldu. Belki bundan sonra da hizmet yapacağım. Bu vesileyle bana imkanı tanıyan hükümetime, bakanlarıma, başbakanıma huzurunuzda teşekkür ediyorum. Bu bir nöbet değişimidir. Siyasi iradenin, hükümetin tasarrufudur. Buna saygı göstermekten öte bir çaba hem hukuki hem de ahlaki olmaz. Böyle güzel, mutlu, birbirimizi severek ayrılmak çok güzel."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber