Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdür Vekili Ergün Yücel Kayseri'de

Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdür Vekili Ergün Yücel, Vaaz ve İrşat hizmetlerinde vatandaşları bilgilendirmek için Kayseri'ye geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Ağustos 2012 19:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Müftülüğünde yapılan basın açıklamasında konuşan İl Müftüsü Ali Maraşlıgil, "Biliyorsunuz Ramazan ayı Müslümanların çok önem gösterdiği aylardan bir tanesi. Manevi hizmetlerin doruk noktaya ulaştığı pek mübarek bir aydır. Dolayısıyla bu ayda Diyanet İşleri Başkanlığımızın da hizmet kervanı devam ediyor. Bugün itibariyle Diyanet İşleri Başkanlığımızın İrşat hizmetleri bağlamında Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürümüz Ergün Yücel beyefendi şehrimize teşrif ettiler. Bugün inşallah Hunat Camiinde teravih namazını vaaz edecekler. Kendilerine hoş geldiniz diyoruz." dedi.

Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdür Vekili Ergün Yücel ise, "Ben her şeyden önce bütün Kayserili vatandaşlarımızın oruçlarını ve Ramazan-ı şeriflerini tebrik ediyorum. Cenabı Allahtan bizleri mübarek Ramazan bayramına ulaştırmasını niyaz ediyorum. Yıllardır Türkiye'de Diyanet İşleri Başkanlığı din hizmetlerini en iyi şekilde vatandaşlara ulaştırmaya gayret göstermektedir. Özellikle son 2 yıldır Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Mehmet Görmez Beyin başlattığı bir kampanya var oda gitmiş olduğu her ilde sarık ve cübbeyi giyerek hangi kürsüde hangisi denk gelirse orada din hizmetini vermek için fiilen bu irşat hizmetlerinin başını kendisi çekmektedir. Vatandaşlarımızla bir arada olduğumuzu hissettirmek amacıyla bu hizmeti devam etmekte olan hizmeti bu halkımıza çok etkin olarak eklemiştir. Bu anlamda dün akşam Nevşehir'de bu akşamda Kayseri'de olmaya çalışacağız." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber