Lösam'dan iftar

Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) tarafından hasta ve hasta yakınlarına iftar yemeği verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ağustos 2012 22:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Devlet Su İşleri (DSİ) 7. Bölge Müdürlüğü Lokali'nde düzenlenen iftar yemeğine DSİ 7. Bölge Müdür Yardımcısı Selamettin Kılıçarslan, LÖSAM Derneği Samsun Şube Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak, LÖSAM Derneği kurucularından Kenan Öztürk, lösemili hastalar ve hasta yakınları katıldı.

İftar yemeğinde konuşma yapan LÖSAM Derneği Samsun Şube Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak, LÖSAM üyesi ve aynı zamanda kurucularından Kenan Öztürk, düzenlenen iftar yemeğinde DSİ 7. Bölge Müdürlüğü'ne katkılarından dolayı teşekkür ederek, 2012 yılında lösemi tedavilerinde yüzde 90'ın üzerinde başarı oranı yakaladıklarının söyledi.

Lösemi tedavisi gören hastalar ile hasta yakınları, tedavi süreçleri hakkında bilgiler verirken, kendilerine destek de bulunan herkese teşekkür ettiler.

LÖSAM Derneği Samsun Şube Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak, ?Lösemi tedavisinin ilaç, hastane boyutu ve toplum boyutu var. Amacımız sadece tedavi değil. Tedavi en önemli aşama ama tedaviyi bitiren çocuklarımızda kendi ayaklarının üzerinde durmaları, kendi mesleklerini kazanmalarını istiyoruz. Normal bir insan olmalarını yani tedavi geçirmemiş bir insan ne yapıyorsa aynı şeyleri, sorumluluklara sahip, hayat disiplinini kazanmış çocuklar olarak hayata atılmalarını istiyoruz? dedi.

Lösemili hastalara acil şifalar dileyen DSİ 7. Bölge Müdür Yardımcısı Selamettin Kılıçarslan, ?Bu kardeşlerimizin ızdıraplarına ve dertlerine bir nebze olsun yardımcı olma noktasında gayret gösterenlere şükranlarımı sunuyorum? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber