Ufuk Okuma Salonları'ndan ihtiyaç sahibi 750 aileye yardım

Mersin'de faaliyet gösteren Ufuk Okuma Salonları'nın tespit ettiği ihtiyaç sahibi 750 aileye Kimse Yok Mu Derneği Mersin Şubesi tarafından Ramazan kumanyası yardımı yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ağustos 2012 16:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ramazan dolayısı ile yardım faaliyetlerine hız veren Kimse Yok Mu ihtiyaç sahibi ailelerin yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Dernek, Ufuk Okuma Salonları tarafından tespit edilen 750 aileye Ramazan kumanyası dağıttı. Derneğin Mersin Şubesi Başkanı Gökhan Sadıkoğlu, hayırseverlerin desteği ile ihtiyaç sahibi ailelere köprü olmaya çalıştıklarını belirtti. Ufuk Okuma Salonları'nın tespit ettiği 750 ihtiyaç sahibi aileye Ramazan kumanyası yardımı yaptıklarını ifade eden Sadıkoğlu şöyle devam etti: ?Yardımlarımız Ramazan'ın bereketi ile yoğunlaşıyor, ancak ihtiyaç sahibi ailelere yıl boyunca yardımlarımız sürüyor.?

Ufuk Okuma Salonları Genel Koordinatörü Emrah Değirmenci ise ekonomik durumu zayıf olan öğrencilere ücretsiz kurs imkanı sunduklarını belirtti. Sadece eğitim öğretimde değil sosyal manada da görevleri olduğunun bilincinde olduklarını ifade eden Değirmenci, ?Bundan dolayı da ekonomik durumu zayıf olan ailelere Kimse Yok Mu Derneği işbirliği ile Ramazan kolisi dağıtımı yaptık." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber