Aynı mahallede 30 metre arayla çıkan iki yangın mahalle halkına sokağa döktü

Antalya'nın Alanya ilçesi Güllerpınarı Mahallesi'nde bu gece yarısı saat 00.30 sıralarında iki ayrı yerde yangın meydana geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ağustos 2012 06:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alanya'nın Güllerpınarı Mahallesi Molla Osman Caddesi üzerinde bulunan iki ayrı noktada yangın meydana geldi.

İlk yangın Kurt Safir Parkı içinde bulunan otların tutuşması sonucu meydana gelirken, park halinde bulunan 06 AY 2806 plakalı araç alev aldı. Mahalle halkının müdehalesi ile otlar söndürülürken, olay yerine gelen itfaiye ekiplerine ise soğutma çalışması yapmak kaldı. Bu olaydan hemen 10 dk sonra 30 metre mesafede Fevzi Güneylioğlu Apartmanı önünde bulunan ve icradan alındığı öğrenilen ev eşyaları yanmaya başladı. Yangına hemen müdehale eden ekipler alevlerdi büyümeden söndürdü. Mahalle halkı 3 gencin koşarak olay yerinden uzaklaştıklarını söyledi. Aynı gençlerin daha öncede ilk yangın çıkan yerden koşarak uzaklaştıkları iddia edildi. Büyük korku yaşayan mahalleli panik içinde sokağa dökülürken, polis vatandaşların verdiği eşgal doğrultusunda arama başlattı.

Apartman sakinleri ise icra mallarını satın alan şahısla kavga ederek niçin zamanında malları içeri almadığına dair serzenişte bulundular.

Ayrıca bölgede bulunan sitelere ait güvenlik kamerası görüntüleri inceleme altına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber