6 aylık bebek ikinci kez umuda uçtu

Fethiye'de doğuştan kalp yetmezliği rahatsızlığı bulunan 6 aylık Şevket bebek, geçen 1 ayın ardından ikinci kez ambulans helikopter ile İzmir'e sevk edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ağustos 2012 09:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgilere göre; Fethiye'nin Karadere beldesinden Recep Tetik (20)ile Gizem Tetik(19) in 6 ay önce doğan ve kalp yetmezliği rahatsızlığı bulunan minik şevket yaklaşık bir ay önce tedavi altına alındığı Fethiye Devlet hastanesinden Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edilerek Anjiyo yapılmıştı. Daha sonra Antalya'da da tetkikler yapılan minik şevket geçtiğimiz gün rahatsızlanınca tekrar Fethiye Devlet hastanesine kaldırıldı. Solunum ve kalp yetmezliği rahatsızlığı nedeniyle daha donanımlı bir hastaneye sevki kararlaştırıldı.

İzmir'den havalanan 112 Acil Hava Ambulansı Dalaman Hava Alanına inerek yakıt ikmali yaptıktan sonra Fethiye Devlet Hastanesine inip minik şevketi İzmir Behçet Us çocuk hastalıkları hastanesine götürdü.

Gizem -Recep Tetik çifti bu anı üzüntüyle izlerken diğer yakınlarının ellerini açarak minik Şevket için Dua ettikleri gözlendi. Baba Recep Tetik, "Şevket ilk çocuğumuz. Kalp ve solunum yetmezliği var. Onun yaşaması için duacıyız" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber