'İlk kurban' savcı değil

Bakırköy'de meydana gelen trafik kazasında bir yolcu minibüsünün altına alarak ağır yaraladığı Üsküdar Cumhuriyet Savcısı Mustafa Adagül'ün hastanedeki tedavisi sürüyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ağustos 2012 15:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Savcı'nın kaza geçirdiği yerde daha öncede onlarca minibüs kazasının yaşandığı ortaya çıktı. Yaya geçidinin de olduğu cadde girişinde sinyalizasyon sistemi bulunmazken bölge esnafı duruma tepki gösterdi.

Olay, geçtiğimiz Pazar günü Bakırköy'de meydana geldi. Alınan bilgiye göre; İncirli Caddesi'nden Rüzgarlı Bahçe Sokak girişi yönünde bulunan yaya geçidinden geçmekte olan Üsküdar Cumhuriyet Savcısı Mustafa Adagül'e, caddeden sokağa giren yolcu minibüsü çarptı. Minibüs çarpmanın etkisiyle yere kapaklanan savcının üzerinden geçtikten sonra durabildi. Ağır yaralanan Adagül, olay yerine çağrılan ambulansla Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Vücudunun çeşitli yerlerinde çok sayıda kırık olduğu öğrenilen Adagül'ün tedavisi devam ediyor.

Söz konusu adreste Savcı Adagül'ün ağır yaralanmasına neden olan olayın benzerlerinin de birçok kez yaşandığı ortaya çıktı.Cadde girişinde herhangi bir sinyalizasyon sisteminin bulunmadığını belirten esnaf birçok kez benzer kazanın meydana geldiğine dikkat çekti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber