Siirt Üniversitesi'nden il protokolüne iftar

Siirt Üniversitesi, il protokolüne iftar yemeği verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ağustos 2012 23:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Siirt Üniversitesi tarafından geleneksel hale getirilen iftar programı, Akademik Personel Yemekhanesi'nde gerçekleşti. İftar programına Siirt Valisi Musa Çolak, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Ziyadanoğulları, Vali Yardımcısı Mustafa Pala, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Yavuz, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Selçuk Yıldırım, Yüksekokul Müdürleri Yrd. Doç. Dr. İbrahim Teğin ve Yrd. Doç. Dr. Veysi Okumuş, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

İftar öncesi açıklamalarda bulunan Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Ziyadanoğulları, Siirt Üniversitesi'nin gelişmesi için her alanda çalıştıklarını söyledi. Rektör Ziyadanoğulları, merkeze alınan Vali Çolak'ın Siirt ve Siirt Üniversitesi için bütün imkanlarını seferber ettiğini belirterek, "Sayın Valimiz Musa Çolak'a Siirt'e ve Siirt Üniversitesi'ne yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Siirt'te gerçekten çok güzel çalışmalara imza attılar ve inanıyorum ki gidecekleri yerde de çok güzel çalışmalara imza atacaklar. Kendileriyle çok uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı yürüttük" diye konuştu.

İftar programına katılan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle ilgili de konuşan Rektör Ziyadanoğulları, herkese eşit mesafede olduğunu belirtti. İftar programı, Siirt Müftüsü Faruk Arvas'ın yemek duasıyla sona

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber