Polis şehitlerinin yakınları iftarda bir araya geldi

Her yıl düzenli olarak yapılan İstanbul Emniyet Müdürlüğü polis şehitleri ailelerine iftar yemeği, Beşiktaş'taki Four Seasons Otel'de gerçekleşti. İftara eşleriyle birlikte katılan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, şehit aileleriyle yakından ilgilendi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ağustos 2012 00:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İftar organizasyonuna maddi katkı sağlayan işadamı Mubariz Gurbanov'a Emniyet Müdürü Çapkın teşekkür plaketi verdi.

Four Seasons Otel'de İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve eşi Nurten Tülay Çapkın'ın düzenlediği iftar yemeğine 330 şehit ve gazinin yakını olan yaklaşık bin kişi katıldı.

İftar yemeği, şehitler için Kuran-ı Kerim okunmasıyla başladı. Yemeğin ev sahibi olan Emniyet Müdürü Çapkın ve eşi Nurten Çapkın, masaları dolaşarak şehit yakınları ile ilgilendi. Çapkın'dan sonra gelen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile eşi Gül Mutlu'da şehit ailelerinin masalarını tek tek dolaştı.

Yemeğin ardından davetlilere hitap eden İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, ?Bu mübarek ayda iftar sofrasında ailelerin en kutsalı ve şereflisi gazi ve şehit ailelerimizle birlikte, böylesine müstesna bir Ramazan sofrasında bulunmaktan duyduğum mutluluk ve huzuru sizlere ifade ediyorum. En şerefli aileler olarak sizin başınız her zaman dik? dedi. Vali Mutlu, ?Yüce Allah'ın nimeti bol ve bu nimetler içerisinde en değerlisi elbette ki sıddıklarla, salihlerle ve şehitlerle birlikte olmaktır veya bu ailelerden birinin mensubu olmaktır. Şehitler peygamberlerden sonra en sevgili en değerli kullardır. Ve sizler böyle bir ailenin fertleri olmaktan şüphesiz ki fevkalade gururlusunuz. Ve biz de sizlerle ve şehit ve gazilerimizle gurur duyuyoruz? diye konuştu.

Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ise, ?Şehitlerimizle ne kadar övünseniz azdır? şeklinde konuştu. Çapkın, katkılarından dolayı Azeri iş adamı Mübariz Gurbanov'a teşekkür etti. Mübariz Gurbanov'a plaket verildi.

Haber Arama Sonuçları

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber