Kuşadası'nda cadde ve bulvarlar çiçek koruyor

Kuşadası'nda alt ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla sürerken, Kuşadası Belediyesi şehir merkezinde bulunan cadde ve bulvarlarda yaptığı çevre düzenlemesiyle Kuşadası'nı çiçek bahçesine çevirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ağustos 2012 21:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kuşadası caddelerinde renk cümbüşü yaşanırken, çevre düzenleme çalışmalarının tüm yıl boyunca aralıksız süreceği açıklandı.

Kuşadası'nda 2012 turizm sezonu tüm hareketliliği ile yaşanırken, Belediye tarafından yürütülen çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Çalışmalar kapsamında Kuşadası Belediyesi Park Bahçe Amirliği tarafından cadde ve bulvarlarda bulunan orta refüjlere mevsimlik çiçekler dikiliyor.

Cadde ve bulvarlara dikilen çiçeklerle rengarenk bir görüntüye sahip olacak ilçede çalışmalar Adnan Menderes Bulvarı'nın Çevre yoluna kadar olan bölümünde sürdürülüyor. Kuşadası genelinde devam eden peyzaj düzenlemeleri ile ilgili bilgi veren Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün, ?Sahil bandının ardından Adnan Menderes Bulvarı orta refüjünde devam eden çiçek dikimi belirlenen programa göre tüm cadde ve bulvarlarda devam edecek. Çalışmalarda dikimi yapılan petunya, kadife, lale ve güller cadde ve meydanlara renk cümbüşü içinde ayrı bir güzellik kazandırıyor? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber