Ege Koop muhtarlara şehir dönüşümünü anlatacak

Ege Koop, halk arasında şehir dönüşüm kanunu olarak bilinen Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun'un daha iyi anlaşılabilmesi, sağladığı fırsat ve imkanların kavranabilmesi için muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenleyecek

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ağustos 2012 22:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'deki mahalle ve köy muhtarlarını yarın (9 Ağustos) Kaya Termal Otel'deki iftarda ağırlayacak olan Ege Koop, konu hakkında ayrıntılı bir sunum yapacak. Bugüne kadar yaptıkları 11 şehir dönüşümü uygulaması hakkında da bilgilerin verileceği iftarda Genel Başkan Hüseyin Aslan açıklamalarda bulunacak. Muhtarların sorular da yönelteceği toplantıda ayrıca Ege Koop Kentsel Dönüşüm Ofisi'nce hazırlanan ?Ege Koop ve Kentsel Dönüşüm? isimli bilgilendirme kitapçığı dağıtılacak.

ASLAN: EGE KOOP ÜZERİNE DÜŞENİ YAPIYOR

Genel Başkan Aslan, Ege Koop'un bugüne kadar birçok alanda sosyal sorumluluğunu ihmal etmediğini, şehir dönüşümü konusunda da üzerine düşen görevi yerine getirmeyi amaçladığını söyledi. Aslan, ?Halkımızı uyarmak konusunda şüphesiz ki en temel araç muhtarlarımızdır. Bir yandan kentsel dönüşümün gereklerini anlatacaklar bir yandan da mağdur olmalarını önleyecekler. Kentsel dönüşüm konusunda hemen hepimizin gönül seferberliği yapması gerekiyor. Kentsel dönüşüm planlı, düzenli ve güvenli bir yaşam için şart ancak doğru ellerde ve doğru uygulamalarla.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber