Kamu yönetim reformuna esas teşkil edecek kurumsal gözden geçirme çalışmaları kapsamında, Spor Toto Teşkilat Müdürlüğü tasfiye edilerek Millî Piyango İdaresine devredilmesi planlanıyor.

Haber Giriş : 29 Eylül 2003 14:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kamu yönetim reformuna esas teşkil edecek kurumsal gözden geçirme çalışmaları kapsamında, Spor Toto Teşkilat Müdürlüğü tasfiye edilerek Millî Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'ne devredilmesinin planlanıyor.

Kamu yönetim reformuna esas teşkil edecek kurumsal gözden geçirme çalışmaları kapsamında, Spor Toto Teşkilat Müdürlüğü'nün tasfiye edilerek, özelleştirme kapsamına alınan Millî Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'ne devredilmesinin planlandığı ortaya çıktı. Hükümetin, 2004 yılı gelir hedefinin büyük bölümünü oluşturan Milli Piyango'nun özelleştirilmesi projesini yeniden değerlendiren ekonomi yönetimi, bu kurumun piyasa değerini daha da artırmayı sağlamak amacıyla, Türkiye'deki önemli şans oyunu kurumlarından olan Spor Toto Teşkilat Müdürlüğü'nü de bu kurumun içine dahil etmeyi planlıyor. Öte yandan, Milli Piyango İdaresi ile birleştirilecek olan Spor Toto Teşkilat Müdürlüğü'nün oyun makina alım ihalelerinin de durdurulduğu öğrenildi.

netgazete

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber