Beyoğlu'nda yangın: 4 yaralı

Beyoğlu'nda 4 katlı bir apartmanın ikinci katında çıkan yangın sebebiyle 2 kişi yanarak, 2 kişi de dumandan etkilenerek yaralandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2012 07:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yangın, saat 04.00 sıralarında, Kocatepe Mahallesi Duvarcı Adem Sokak'taki bir apartmanda meydana geldi. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine Beyoğlu ve Fatih itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye araçları dar sokaklar nedeniyle zor anlar yaşadı. Bu sırada yangının çıktığı ikinci katta oturan yabancı uyruklu biri bayan 2 kişinin yanarak yaralandığı belirtildi. Alevler arasında mahsur kalan ve dumandan etkilenen yaralı kadının balkondan atladığı öğrenildi. Dördüncü katta mahsur kalan Mehmet Coşkun ile Mübeccel Yassa isimli vatandaşlar itfaiye merdiveniyle kurtarıldı. Coşkun ve Yassa'nın dumandan etkilendiği kaydedildi.

Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Dumandan etkilenen bir itfaiye erine ayran verildi. İtfaiye ekipleri yangının olduğu kata merdiven aracı çıkartmakta güçlük çekince karşı apartmanda oturan vatandaşlar hortumlarla alevlere müdahale etti. Sokağa güçlükle giren itfaiyeciler, yangına kısa sürede müdahale ederek alevlerin daha fazla büyümesini önledi.

Sokağa dökülen meraklı mahalleli polis ve itfaiye ekiplerinin çalışmasını güçleştirdi. Yaşanan karmaşa, polisin sokağı güvenlik kordonuyla kapatmasından sonra giderildi. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber