Büyükşehir'in gezici sineması Hatay'da

?Altın Koza Anadolu'nun Festivalidir' ve ?Adana'dan Anadolu'ya Türk Sineması Yollarda' sloganlarıyla yola çıkan Adana Büyükşehir Belediyesi Gezici Sineması'nın 22. durağı Hatay'ın Erzin ilçesi oldu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2012 13:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzin Kaymakamı İskender Yönden, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ali Bahadır Aslan, muhtarlar ile vatandaşların katıldığı etkinlikte Adana Büyükşehir Belediyesi Ali Şenozan Konservatuarı Türk Sanat Müziği sanatçıları Lale Dağtekin ile Cevdet Cömertbay konser verdi.

Etkinlikte bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ozan Aksu, ?Altın Koza Türkiye'nin en önemli festivallerinden biri. Biz bu festivali büyüterek Anadolu'nun festivali olmasını çok arzu ettik. Bununla ilgili önemli projeyi tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte hazırladık. Türk sinemasının gelişmesi, ilerlemesi, uluslararası alanlarda başarılar elde etmesi için; tüm yapımcıların, yönetmenlerin ve sinema sanatçılarının yanında olacağımızı her platformda ifade ediyoruz. Bizleri burada ağırlayan ve yalnız bırakmayan Kaymakam İskender Yönden başta olmak üzere tüm askeri ve mülki erkan ile Erzin halkına teşekkür ediyorum.? dedi.

Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek de, ?Bugüne kadar sizlerle etkinliklerimiz olmuştu. Ancak, böylesi bir film etkinliği yapılmamıştı. Bizlere bu güzel akşamı yaşatmasından dolayı şükranlarımı sunuyorum.? şeklinde konuştu.

Kaymakam İskender Yönden, sanatçılar Lale Dağtekin ile Cevdet Cömertbay'a birer plaket verdi. Daha sonra ?Entelköy Efeköy'e karşı' Türk filmi gösterime girdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber