İhtiyaç sahiplerine gıda paketleri teslim edildi

Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şubesi'nin, hayırseverlerin desteğiyle ihtiyaç sahibi aileler için hazırladığı ramazan gıda paketleri teslim edildi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2012 14:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Manisa Kadın Dernekleri Dayanışma ve Güçbirliği Onursal Başkanı olan Vali Halil İbrahim Daşöz'ün eşi Nilgün Daşöz, gıda paketlerini ihtiyaç sahiplerine, konsey yönetimiyle birlikte dağıttı.

Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı, her sene olduğu gibi hayırseverlerin yardımlarını ihtiyaç sahipleriyle buluşturduklarını söyledi. Kafkaslı, ?Yardımlar, göstermelik ve reklam amaçlı değildir. Toplu olarak bu şekilde vermiş olduğumuz yardımlar, konseyimize hayırseverler tarafından yapılan yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştığını göstermek ve diğer hayırseverlerimizi teşvik etmek içindir.? dedi. Daşöz de hayırseverler tarafından yapılan yardımların, sosyal sorumluluk gereği ihtiyaç sahipleriyle buluşturulmasının çok önemli olduğunu söyledi. Bu yardımın ramazan ayında yapılmasının ayrı bir önem taşıdığını dile getiren Daşöz, ?Bütün Manisalıların yaklaşan Ramazan Bayramı'nı kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber