Vali Karaloğlu, Sevgi Evleri'nin öğrencileriyle iftar açtı

Van Valisi Münir Karaloğlu, eşi Sevim Karaloğlu ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evleri'nde kalan kız çocuklarına, Vali Konağı'nda iftar verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2012 14:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ramazan ayında resmi iftar yemeklerine katılmamaya özen göstererek, orucunu dar gelirli vatandaşların evinde açan Vali Münir Karaloğlu, bu defa da evinde misafir ağırladı. Geçen yıl Ramazan ayında evlerine misafir olduğu ailelerin çocuklarını bayramda kahvaltıya davet eden Vali Karaloğlu, bu yıl da Edremit Sevgi Evleri'nde kalan kız çocuklarına iftar yemeği verdi.

Eşi Sevim Karaloğlu ile birlikte misafirlerini sıcak bir şekilde karşılan Karaloğlu, iftar vaktinin girmesiyle birlikte orucunu açtı. Yemek öncesi ve sonrasında, misafirleriyle yakından ilgilenen ve bol bol sohbet eden Vali Karaloğlu'na kız çocuklarının bir sürprizi vardı. Kız öğrenciler, 3 yıl önce eşi Sevim Karaloğlu ile birlikte Sevgi Evleri'ni ziyaret ederken çekilen toplu fotoğraf ve sosyal etkinliklerin yapıldığı fotoğraf albümünü Vali Karaloğlu'na hediye etti. Yemek sonrası içilen çayların ve yapılan sohbetin ardından Vali Karaloğlu ve eşi, misafirlerini uğurladı. İftar yemeğine kız çocuklarıyla birlikte Sevgi Evleri Müdüresi Süheyla Saka ve burada kalan diğer görevli bayan öğretmenler de katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber