Zonguldak'ta dereler temizleniyor

Zonguldak'ta şikayet konusu olan derelerin, kanalizasyon sistemi ve atıksu arıtma tesisinin hayata geçmesiyle temizleneceği bildirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2012 14:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zonguldak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, dere temizlik çalışmalarına devam ediyor. Belirli periyotlarla dereyi temizleyen ekipler, iş makinesi yardımıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, ?Dere temizlik çalışmalarımızı ekiplerimiz belirli aralıklarla sürdürüyor. DSİ ile de sürekli iletişim halindeyiz. Ekipman ve araç desteğiyle yapıldığında çok daha güzel görüntüye sahip olacağız. Biz belediye olarak, temizlik çalışmaları konusu üzerine hassasiyetle duruyoruz. İnşallah Zonguldak Kanalizasyon Sistemi ve Atıksu Arıtma Tesisi bittiği zaman tertemiz bir dereye sahip olacağız. Denizlerimiz de aynı şekilde tertemiz olacaktır. Biz çalışmalarımızı bir taraftan sürdürmeye devam edeceğiz, tesisimiz de tamamlandığında inşallah halkımızı pislik görüntüsünden ve kokudan kurtaracağız.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber