Kamu Yönetimi Reformu Taslağı 13 Ekim'deki Bakanlar Kurulu Toplantısı'na kadar tasarı haline gelecek tarzda tamamlanacak.

Haber Giriş : 29 Eylül 2003 17:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kamu Yönetimi Reformu Taslağı 13 Ekim'deki Bakanlar Kurulu Toplantısı'na kadar tasarı haline gelecek tarzda tamamlanacak.

Adalet Bakanı ve Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek, Kamu Yönetimi Reformu Taslağı üzerindeki çalışmaların 13 Ekim'deki Bakanlar Kurulu Toplantısı'na kadar tasarı haline gelecek tarzda tamamlanacağını kaydetti.Çiçek, Bakanlar Kurulu Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada,görüşülen konulara değindi.
Toplantıda, Kamu Yönetimi Reformu Taslağı'nın görüşüldüğünü belirten Çiçek, Bakanlar Kurulu üyelerinin taslakla ilgili kendi bakanlıklarının görüşlerini, yeni getirilen düzenlemeyle ilgili olarakvarsa tekliflerini ve itirazlarını dile getirdiklerini anlattı. Böylece bu taslak üzerindeki birinci görüşmelerin tamamlandığını
belirten Çiçek, ''Şimdi 4 arkadaşımız, Sayın Mehmet Ali Şahin'in başkanlığında, ben, İçişleri Bakanımız, Kültür ve Turizm Bakanımızdan oluşan bir dörtlü komite bu itirazları, teklifleri ve gelen sair görüşleri dikkate almak suretiyle, iki hafta içerisinde bu taslağa son şeklini verecek. Ayın 13'ündeki Bakanlar Kurulu Toplantısı'na tasarı
haline gelecek tarzda bu çalışmalar tamamlanmış olacaktır'' diye konuştu.

digimedya

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber