SAGİAD, medyayı iftarda biraraya getirdi

Sakarya Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği (SAGİAD) medya yöneticilerini iftarda biraraya getirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ağustos 2012 09:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gülaser Tesisleri'ndeki iftar yemeğine, SAGİAD Başkanı Vecdi Çelebi, Genel Sekreter İbrahim Bozkurt, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, Basın İlan Kurumu Sakarya Şube Müdürü Recep Bolat, Sakarya Halk Gazetesi Yayın Müdürü Salih Yalçıntaş, Kanal 54 Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Bağ, Yenisakarya Gazetesi Sorumlu Müdürü Arda Aydıptepe ve gazete ve televizyonların yönetici ve muhabirleri katıldı.

SAGİAD Başkanı Vecdi Çelebi iftar yemeği sonrasında yaptığı konuşma da, SAGİAD'ın 20. kuruluş yıldönümünü yaşadığını belirterek, ?20 yıldır Sakarya'nın sosyal, kültürel ve ekonomik yapısına katkıda bulunuyoruz. SAGİAD 350'nin üzerinde üye firması ile Sakarya'nın öncü iş dünyası sivil toplum örgütüdür. Ayrıca TUSKON üyesidir."dedi.

20. kuruluş yıldönümünü kutlayan SAGİAD'ın bu yıl Aralık ayında bir dizi faaliyet gerçekleştireceğini vurgulayan Çelebi, şu bilgileri verdi: ? Almanya iş dünyası ve sivil toplum örgütleri ile, ayrıca kalkınma ajansları ile ortak proje hazırlığımız var. Fransa'nın öncü sivil toplum kuruluşları ile tarım ve hayvancılığa yönelik bazı projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyoruz. Afrika'da seçilen 3 hedef pazar ülkesine yönelik tanıtım programları yapacağız. Ardından bu ülkelere işadamı heyetleri gönderilecek. TUSKON'un programları için ülkemize gelen yabancı işadamlarını Sakarya'da ağırlayarak işbirliği imkanı arayacağız.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber