Öğretmen gözyaşlarını tutamadı

Antalya Kötekli Yörükleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Antalya'nın Aksu ilçesinde törenle açıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 11:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Açılışa Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Yörükler Derneği Başkanı Abdullah Duman, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. İftar yemeğinin verildiği açılış programında Antalya Kötekli Yörükleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Veli Altıntaş kısa bir konuşma yaptı. Tüm katılımcılara teşekkür eden dernek başkanı Veli Altıntaş ?Türklüğün mayası olan Yörükler, tarih boyunca ülkesine hizmet etmiştir, bundan sonra da etmeye devam edecektir? dedi.

40 YIL ÖNCESİNE DÖNDÜ

Davetliler arasındaki, 40 yıl önce Kötekli Mahallesi'nde ilk öğretmenliğini yapan Özgül Aytaç Altekin konuşma yapmak için kürsüye davet edildiğinde gözyaşlarını tutamadı. Torun sahibi olmuş öğrencilerinin karşısında duygulanan Özgül Öğretmen, duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

İlk öğretmenliğine Kötekli İlköğretim Okulu'nda yaptığını belirten Özgül Öğretmen, ?Beni unutmayan öğrencilerime teşekkür ediyorum? dedi. Öğrencileri ile hatıra fotoğrafı çektiren Özgül Aytaç Altekin, Antalya Kötekli Yörükleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin açılışı Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım ve Antalya Yörükler Derneği Başkanı Abdullah Duman'la birlikte yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber