40 yaşında tekerlekli sandalyeye kavuştu

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde yaşayan ve 1,5 yaşında geçirdiği çocuk felci sebebiyle yürüme zorluğu çeken Selvan Erol, 40 yaşında tekerlekli sandalyeye kavuştu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 12:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Döşemealtı Belediyesi 1,5 yaşında çocuk felci geçiren Selvan Erol'a(40) akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Yürüme zorluğu yaşayan ve rahatsızlığı nedeniyle evinden dışarı çıkmakta zorlanan Erol'a tekerlekli sandalyesini Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Tuncer teslim etti. Döşemealtı ilçesine bağlı Yeniköy'de ikamet eden Selvan Erol'un sandalyesinin teslimatı sırasında heyecan yaşadı.

Ayhan Tuncer, "Hepimiz potansiyel birer engelliyiz. Yarın nelerle karşılaşacağımız bilinmemektedir." dedi. Belediye hizmetlerinde engelli bireyleri de dikkate alarak hareket ettiklerini dile getiren Tuncer, "Selvan Erol'un bugünden itibaren sosyal yaşam alanlarında daha çok ve sık göreceğimizi umut ediyoruz. Selvan Erol gibi ilçemizde ikamet eden engelli kardeşlerimize duyarlı iş adamları sayesinde daha kolay ulaşmaktayız. Çok değerli Döşemealtılı vatandaşlarımızın bu konuda her zaman sağduyu ile hareket ettiğini bir kez daha belirtmek isterim." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber