Kemer'in tanıtımına ulusal medya desteği

Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB), Kemer bölgesinin tanıtımı için ulusal medya temsilcilerini ilçede ağırladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 12:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TRT ve Atlas dergisi ekipleri yapacakları yayınlarla Kemer bölgesini tanıtacak.

GATAB, Antalya'nın Kemer bölgesinin tanıtımı için uluslararası medya temsilcileriyle başlattığı ?Kemer Tanıtım' programına ulusal basın temsilcileriyle devam etti. GATAB 10 gün boyunca Atlas Dergisi, 5 gün boyunca da TRT Türk ekibine ev sahipliği yaptı. Atlas dergisi editör ve fotoğrafçısı 10 gün boyunca bölgede araştırma ve inceleme yaptı. Dergi çalışanları Kemer başta olmak üzere pek çok önemli noktayı gezdi ve fotoğrafladı. Ekim sayısında yayınlanması planlanan dergide GATAB desteğiyle gün ışığına çıkartılan Olimpos Antik Kenti başta olmak üzere Phaseles ile Kemer'deki önemli ve tarihi mekanlar haberleştirildi. TRT Türk'te 5 gün boyunca yayınlarında Kemer'e yer verecek. TRT Türk ekibinin yaptığı çalışmalar hafta içi her gün 16.00-17.00 saatleri arasında ?Memleket Anadolu' adlı programda yayınlanacak.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan GATAB Başkanı Yusuf Üras, "Fuarlar sonrası dış basın temsilcileri Kemer'e gelerek bölgemizin güzelliklerini ülkelerindeki yayın organlarında kullandılar. Yabancı basın kadar yerli medya mensupları da bölge tanıtımı için son derece önemli. Bu anlamda geçtiğimiz haftalarda TRT 1 sabah programlarını bir hafta boyunca bölgemizden gerçekleştirdi. Şimdi de TRT Türk ekibini ve önemli bir gezi dergisi olan Atlas'ın editör ve fotoğrafçısını misafir ettik. Bölgemizi inceleyip önemli görüntü ve haberlere imza attılar. Yansımalarını en kısa sürede alacağız. Bölgemizin tanıtımı için yararlı olan bu tür basın işbirliği ve davetlerimiz yıl içinde devam edecek. Her şey Kemer'in tanıtımı, geleceği için." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber