BATUDER'den ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı

Malatya Rahime Batu Mezunları Derneği (BATUDER) tarafından Diyarbakır'da ihtiyaç sahibi ailelere 200 koli gıda yardımı dağıtıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 12:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkanı Mehmet Ali Yaşaroğlu, rahmet ayı olarak nitelendirilen Ramazan'da hayırsever üyelerinin desteğiyle oluşturdukları 200 kolilik gıda yardımını Diyarbakır'da ihtiyaç sahibi ailelere dağıttıklarını belirtti. Gıda paketlerinde temel yiyecek malzemelerinin bulunduğunu anlatan Yaşaroğlu, bu tür yardımlarla ekonomik ve sosyal yönden eksiklikleri bulunan ailelerin geleceğe umutla bakmalarına katkı sağlamayı amaçladıklarını kaydetti.

Yaşaroğlu, ?Malatya ve çevre illerde ihtiyaç sahibi olduğuna inandığımız insanlarımıza bu kolileri iaşe ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile dağıtıyoruz. Dernek olarak rahmet ayında, bereket ayında muhtaç insanların dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. İnşallah her geçen gün biraz daha artan oranda ve sayıda üyelerimizden ihtiyaç sahibi insanlara bu desteklerimizi, bu yardımlarımızı vermeye çalışacağız. Bu kolilerin hazırlanmasında bize destek olan üyelerimize teşekkür ediyor, Allah razı olsun temennisinde bulunuyorum.'' şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber