Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti'nden Vali Arslan'a onursal üyelik

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC), Batman'a atanan Vali Yılmaz Arslan için veda yemeği düzenledi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 13:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gazetecilerin de katıldığı yemekte konuşan BGC Başkanı Ramazan Demir, Balıkesir'deki üç yıllık görev süresi boyunca yaptığı hizmetlerden dolayı Arslan'a teşekkür ederek onursal üyelik beratı verdi.

Balıkesir'de bugüne kadar gazeteci olarak 15 valiyle çalıştığını aktaran Demir, "Sayın Arslan, Balıkesir'in 42. valisi. Hem BGC Başkanı hem şehirde görev yapan bir gazeteci olarak aklımda, gönlümde, fikrimde her zaman kalacak. Yılmaz Arslan dediğimizde sadece merkezde değil, Balıkesir´in Marmara Adası´nda da, Altınova´da da, 18 ilçesi ve yaklaşık 930 köyünde de iz bırakan bir vali olarak uğurluyoruz kendisini." dedi.

Vali Arslan ise Balıkesir´in ilk valilik görevi olduğuna dikkat çekti. Üç yılı aşkındır bu ilde görev yaptığını hatırlatarak, "Balıkesir, hayatımda önemli izler bırakan bir şehir oldu. Her şeyden önce burada bir evlat sahibi oldum. Sonuçta bizim ailemizde de Balıkesirli bir kişi var. Yine burada gerçekten başta basın mensupları olmak üzere çok iyi dostlarımız, arkadaşlarımız oldu. Hakikaten birbirimizi incitmeden, kırmadan ama herkes kendi görevinin bilincinde olarak bir dönem geçirdik." şeklinde konuştu. Balıkesir´de basın mensuplarıyla uyumlu çalıştığını belirten Arslan, BGC yönetimi tarafından verilen onursal üyelik beratı sebebiyle duygulandığını söyledi.

Konuşmaların ardından BGC Başkanı Demir, Vali Arslan'a onursal üyelik beratı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la çekilmiş bir fotoğrafını verdi. Daha sonra gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber