Somuncu Baba Vakfı 100 aileye kumanya dağıttı

Tokat'ın Turhal ilçesinde faaliyet gösteren Osman Hulusi Efendi Vakfı Turhal Şubesi, ilçede bulunan ihtiyaç sahibi 100 aileye Ramazan kumanyası dağıttı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 14:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vakıflarının Türkiye'nin birçok yerinde olduğu gibi Turhal'da da her yıl ihtiyaç sahibi birçok aileye çeşitli yardımlarda bulunduklarını belirten Hulusi Efendi Vakfı Turhal Şube Başkanı Musa Erol, Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu söyledi. Birlik ve beraberliğin ancak yardımlaşma ile sağlanabileceğini açıklayan Başkan Musa Erol, vakfın dünya genelinde Bosna Hersek, Pakistan, Sudan ve Hindistan'daki Müslümanlara da yardım yaptığını dile getirdi.

Vakfın Kurban Bayram'ında da ihtiyaç sahiplerine et dağıttığını da ifade eden Erol, "Vakfımız ilçe, ülke ve dünya genelinde ihtiyaç sahibi birçok insana yardımda bulunmaktadır. Bizler vakıf olarak vatandaşların bizlere yapmış olduğu yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Dünün üzerinde huzur saadet, birlik ve beraberlik istiyorsak ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunalım.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber