Cansuyu, bayram öncesi 2 bin aileyi giydirdi

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar Temsilciliği, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi yardıma muhtaç 2 bin aileye giyim yardımında bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 16:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cansuyu Afyonkarahisar Temsilciliği Yetkilisi Bekir Koçak, başta Afyonkarahisar merkez olmak üzere Afyonkarahisar'a bağlı ilçe, köy ve kasabalarda yaşayan yardıma muhtaç insanların giyim ve ayakkabı ihtiyacını karşıladıklarını, onların mutlu olduğunu görmenin kendilerini de çok mutlu ettiğini söyledi. Koçak, Ramazan Bayramı'na kadar muhtaç insanların ihtiyaçlarını karşılayacaklarını ve yoksula bayramı, yetime tebessümü yaşatmaya devam edeceklerini belirtti.

Doğu Afrika'da baş gösteren kuraklıkla birlikte bölgede yoğun bir yardım organizasyonu yapan Cansuyu'nun, geçen sene yaşadığı sel felaketinin yaralarını sarmaya çalışan Pakistan'ı da unutmadığını söyleyen Koçak, Arakanlı Müslümanlara yönelik acil yardım çalışmalarının da aralıksız sürdüğünü anlattı. Koçak, Afyonkarahisarlı hayırsever esnaf, işadamı ve vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber