İNSİAD, işadamlarına dünyanın etkin oyuncuları olmaları için yol gösteriyor

Bursa İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneği (İNSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akıskalı, işadamlarının küreselleşen dünyada etkin oyuncular olarak yer almalarını sağlamak adına yol gösterici olmaya çalıştıklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 18:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ahıskalı, yaptığı yazılı açıklamada, İNSİAD olarak İnegöl ekonomisinin her sektöründen ve her ölçekten şirketlerini kucakladığını kaydetti. 2012 yılında başladıkları yürüyüşe koşarak devam ettiklerini ifade eden Ahıskalı, şunları dile getirdi: ?İşadamlarımıza yeni fırsatlar oluşturmak ve küreselleşen dünyada etkin oyuncular olarak yer almalarını sağlamak adına gösterdiğimiz çabalar, bazı ülkelerin dikkatini çeken önemli organizasyonlara dönüştü. Süreç içerisinde İnegöllü işadamlarımızla yaptığımız yurt dışı iş gezileri ve İnegöl'de ağırladığımız yabancı ülke işadamları ile tüm sektörde faaliyet gösteren üye şirketlerimize yol gösterici olmaya çalışıyoruz.?

İnegöl'ün en önemli sanayi kuruluşları arasında birçok İNSİAD üyesi bulunduğuna dikkat çeken Ahıskalı, şöyle devam etti: ?Dolayısıyla tecrübenin ve dinamizmin buluşmasıyla elde edilen başarıyı, yurt içi ve yurt dışı etkinliklerle geliştirmeyi hedefliyoruz. İNSİAD'ın İnegöl'ün dış ticareti ile ilgili en önemli adreslerinden biri haline geldiğini söylersem yanılmış olmam. İnegöl'e gelen yabancı ülke işadamları heyetlerin pek çoğu İNSİAD'ı mutlaka ziyaret ediyor, İnegöl'deki sektörler, firmalar ve ekonomik koşullar hakkında bilgi alıyor. Oluşturduğumuz bilgi ve ilişkiler ağı ile yabancı konuklara ve yatırımcılara her türlü kolaylığı göstermeye çalışıyoruz.?

İnegöl iş dünyasına son derce aydınlatıcı ve verimli enformasyonun sunulmasına yardımcı olduklarını belirten Ahıskalı, çeşitli açılışlar, ziyaretler seminerlerle geniş bir yelpazede hizmet vermeye çalıştıklarını kaydetti. Türkiye'nin ihracatında 17. sırada yer alan İnegöl'ü daha ileriye taşımayı hedeflediklerini vurgulayan Ahıskalı, ?İnegöl'ü ekonomik, sosyal ve kültürel olarak güzelleştirmek için bugüne kadar gösterdiğimiz çabayı, artırarak sürdüreceğiz. Gerek yurt içi gerek yurt dışı düzeyde, bize destek veren ve İnegöl iş dünyasının ekonomik anlamda gelişmesine ve mesafe kat etmesini sağlayan herkese teşekkür ediyorum.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber