Kimse Yok Mu Derneği, Çağlayancerit'te iftar verdi

Ramazan ayı boyunca, 29 günde Türkiye'nin 29 ilini gezerek yerel güzellikleri iftar sofralarına taşımayı hedefleyen Kimse Yok mu Derneği Gezici Aşevi, Çağlayancerit ilçesinde 800 kişiye iftar verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ağustos 2012 10:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çağlayancerit Belediye Sosyal Tesisleri'nde verilen iftar yemeğine Kaymakam Olgun Öner, Belediye Başkanı Küçük Mehmet Yıldızlı, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. 4 çeşit yemek ve tatlı ikramı yapılan iftar yemeğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Mübarek Ramazan ayında vatandaşlarla bir araya gelmenin sevincini yaşadıklarını ifade eden Kimse Yok mu Derneği Kahramanmaraş Şubesi Başkan Yardımcısı Mehmet Aslangören, vatandaşlarla bir nebze olsun bir arada olmak amacıyla bu iftar yemeğini düzenlediklerini söyledi. Halkın birbiri ile kucaklaması için Ramazan ayının ayrıca bir rahmet olduğunu aktaran Aslangören, bu tür iftarların bu kucaklaşmaya vesile olduğunu kaydetti.

Kimse Yok mu Derneği Kahramanmaraş Şubesi Müdürü İlhan İlhan, Osmanlı Devleti zamanında Padişahların dahi iftarlarını halkın çadırında açtığını belirtti.

Dernek yetkililerine teşekkür eden Belediye Başkanı Yıldızlı, iftar yemeğine herkesin iştirak etmesinden onur duyduğunu söyledi.

Haber Arama Sonuçları

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber