Cihan'ın hazırladığı iftar programı büyük ilgi gördü

Cihan Haber Ajansı tarafından hazırlanan ?Mustafa Demirci ile İftar Zamanı' programı yerel televizyon kanallarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ağustos 2012 12:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlahiyatçı Dr. Mustafa Demirci'nin sunduğu programda ilahiler, Kuran-ı Kerim tilaveti, hadis-i şerifler ve alanında uzman konuklarla sohbetler ekrana getirildi. 65 dakikalık programda ayrıca ilahiyatçı ve araştırmacılar, önemli konuları seyircilerle paylaştı. Yemek köşesi ise izleyiciye iftar sofraları için tüyolar verdi.

ÇEKİMLER KONYA SAHİP ATA VAKIF MÜZESİ'NDE YAPILDI

Ramazan boyunca her gün bir bölüm yayınlanmak üzere 30 bölüm halinde çekimleri yapılan iftar programı, 70'e yakın yerel televizyonda yayınlandı. Çekimler için mekân olarak Konya'daki Sahip Ata Vakıf Müzesi seçildi. Camii, türbe, dükkânlar, çeşme ve çifte hamamdan oluşan ve külliye olarak da adlandırılan müze, miladi 1258 yılında Sahip Ata Fahrettin Ali tarafından Mimar Kelük bin Abdullah'a yaptırılmış. Selçuklu dönemine ait birçok tarihi eserin sergilendiği müzedeki çekimler, tarihi atmosferi ile programa ayrı bir renk kattı.

YEREL VE BÖLGESEL KANALLARDAN ÖVGÜ

Program, her ilin kendi iftar saatinde izleyiciyle buluştu. Programı yayınlayan televizyon kanalları, bu hizmetten dolayı Cihan'a teşekkür etti. Yayıncıların programla ilgili görüşleri şöyle;

Kanal 60 (Tokat): Bu sene hazırladığını Ramazan programı gerçekten harika. Programdaki görseller gerçekten bundan önceki tüm programlarınıza göre çok güzel olmuş. Mustafa Demirci gibi ulusal bir markayı kullanmanız ise programı çok farklı boyutlara taşımış.

Sun TV (Konya): Bu seneki programı önümüzdeki sene bile tekrar yayınlayabilirim. Programa ev sahipliği yapmamız bizim içinde çok önemli. Geçen seneki programa göre bu sene çok çok güzel oldu. Programdaki canlı Kur'an tilavetini de çok beğendik.

Adana TV (Adana): Ramazan programı ile Adana'da ulusal kanallara rakip olduk. Programdaki tarihi doku ve konuklar gerçekten özenle seçilmiş. Diyetisyeninden ilahiyatçısına çok güzel olmuş. Programın konukları ile ilgili seçimler isabetli olmuş.

Mega TV (Gaziantep): Geçen seneki programa göre programınız bu sene çok güzel olmuş. Programı yayınlıyoruz. Programın DVD'ler ile gelmesi bizi rahatlattı. Programın ikinci bir kanal ile paylaşılmaması bize değer katıyor.

Kuzey TV (Trabzon): Bu seneki programınız Mustafa Demirci ile birlikte çok farklı olmuş. Yemek köşesi gerçekten güzel. Programda canlı ilahi okunması programa artı değer katmış. Önümüzdeki sene de bu seneki gibi program bekliyoruz.

Kanal 04 (Ağrı): Bizi programlarınız ile desteklediğiniz için şahsınızda Cihan ailesine teşekkür ederiz. Çözüm ortaklığımız ile bize güç katamaya devam ediyorsunuz. Bizim gibi dar bütçeli bir kanalın Ramazan programı hazırlaması gerçekten çok zor. Destekleriniz için teşekkürler.

Kanal 15 (Burdur): Cihan Haber Ajansı'nın programlarla birlikte Ramazan ve kandil programları yapmasını destekliyoruz. İmkânlar ölçüsünde programları yayınlıyoruz.

CİHAN TV NETWORK'TEN 24 SAAT YAYIN

Cihan Haber Ajansı, 2003 yılında Cihan TV Network projesini başlattı. Ajans, bu proje sayesinde yerel ve bölgesel televizyon kanallarına her gün yedi saati canlı haber bülteni olmak üzere 24 saat yayın veriyor. Programlar her ilin en iyi kanalında yayınlanıyor. http://www.cihan.com.tr/tvnetwork adresinde Cihan TV Network projesi hakkında daha detaylı bilgi yer alıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber