Safari Sirki Muğla'ya geliyor

Muğla Belediyesi, kültürel etkinlikler kapsamında Safari Sanat Gösteri Merkezi ile yapılan ortak çalışma ile Safari Sirki'ni Muğla'ya getiriyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ağustos 2012 13:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

10 yıldır Türkiye'nin sirk ve gösteri sanatları alanında faaliyet gösteren Safari Sanat Gösteri Merkezi Muğla'ya geliyor. İsmail Hakkı Yağcızeybek, Ahmet Şevki Yağcızeybek ve Aygün Can Yağcızeybek kardeşlerin kurduğu Safari Sanat Gösteri Merkezi, 2009 yılında yeniden yapılanarak önce Yakamoz Çadır Tiyatrosu'nu kurdu. Daha sonra isimlerini Safari Sanat Gösteri Merkezi olarak tescil ettirip, Safari Sirki adıyla defalarca ülke turnesi yaptı. 2011 yılında gösteri mekanı olarak ergonomik, yanmaz, ısı ve ışık yalıtımlı, Avrupa'nın günümüzde kullanılan en hacimli gösteri çadırını inşa ederek sanat dünyasına kazandırdı.

Muğla Belediyesi'nin destek ve katkılarıyla yaz sezonu için yeniden konuşlanan Safari Sanat Gösteri Merkezi Muğlalılara Ramazan Bayramı süresince, eğlenceli, hoşça vakit geçirebilecekleri alternatif güçlü programlar sunacak.

Özel olarak hazırlanmış modern sirk performans şovlarından oluşan gösterilerini, 17 ve 21 Ağustos tarihleri arasında Muğlalılara sunacak olan Safari Sanat Gösteri Merkezi Genel Direktörü İsmail Hakkı Yağcızeybek, tüm Muğlalı ve misafirlerine her yıl olduğu gibi yeniden güzel ve eğlenceli anlar yaşatmalarına büyük destek veren Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün'e teşekkür etti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi yanına kurulacak gösteri çadırı Ramazan Bayramı süresince her akşam saat 21.30'da Muğlalılarla buluşacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber