Sahur vakti kazada karpuzlar yola saçıldı

Pendik'te seyir halindeyken bilinmeyen bir nedenle yol kenarındaki kaldırıma çarpan karpuz yüklü kamyonet takla atarak ters döndü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ağustos 2012 10:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

2 kişinin yaralandığı olay sırasında yüzlerce karpuz çevreye dağıldı.

Kaza, saat 02.00 sıralarında Sülüntepe Mahallesi, Yunus Emre Caddesi üzerinde meydana geldi. İçinde biri sürücü 2 kişinin bulunduğu karpuz yüklü kamyonet kontrolden çıkarak önce yol kenarındaki kaldırıma, daha sonra da bir ağaca çarptı. Taklalar atarak ters dönen kamyonette bulunan sürücü ve arkadaşı yoldan geçen vatandaşlar tarafından çıkartıldı. Bu sırada kamyonet kasasında bulunan çok sayıdaki karpuz ise yola savruldu. Çevreye dağılan karpuzlar yolun çift yönlü trafiğe kapanmasına neden oldu. Ters dönen kamyonetten yola litrelerce yakıt akınca da olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. Bir süre sonra gelen itfaiye yangın ihtimaline karşı çevrede önlem aldı. Otomobilden çıkartılan yaralılar ise önce yol kenarındaki kaldırıma yatırıldı. İlk müdahaleleri vatandaşlar tarafından yapılan 2 yaralı daha sonra gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Bu sırada kazayı haber alan yaralı yakınları da olay yerine koştu. Gördükleri manzara karşısında şoka giren bazı kadınların gözyaşı döktüğü görüldü. Ağlayan kadınları olay yerindeki polis ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. Çevreye dağılan karpuzlar ise belediye ekipleri tarafından toplandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber