Sincan, 2013'te metrosuna kavuşuyor

Ankara'nın en hızlı gelişen ve büyüyen ilçelerinden biri olan Sincan'da ulaşımı rahatlatmak için yapılan metro çalışmaları hız kazandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ağustos 2012 10:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın yoğun çalışma programı doğrultusunda 29 Ekim 2013'te hizmete girecek olan Batıkent-Sincan metro hattı ile Sincan yepyeni bir çehreye kavuşacak.

Metronun faaliyete girmesiyle Sincan, ulaşım ağında büyük bir gelişme gösterecek. Trafik sorununu tamamen ortadan kaldıracak olan metro ile vatandaşlar vakitten tasarruf sağlarken aynı zamanda stressiz ve rahat bir ulaşım imkanı elde edecek. 29 Ekim 2013 tarihinde metronun hizmete gireceği müjdesini Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın verdiğini ifade eden Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, vatandaşların metro ile rahat ve hızlı ulaşıma kavuşacaklarını söyledi. Başkan Tuna, ?Ulaştırma Bakanlığımızın üstün gayretleri neticesinde Sincan metro hattı 2013 yılında hizmete giriyor. Ankara'nın en hızlı büyüyen ilçelerinin başında geliyoruz. Metronun faaliyete girmesiyle birlikte Sincan, Ankara'nın en hızlı yükselen değeri olacak.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber