Belediye Başkanı Kadir Kara, başarılı kickbokscuları ödüllendirdi

Niğde'de yapılan Uluslararası 6. Atatürk Kupası Kickboks Turnuvası'nda 1.'lik kupası kazanan Osmaniye 100. Yıl Spor Kulübü sporcularını Başkan Kadir Kara makamında kabul etti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2012 15:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Takımın tüm sporcularını spor malzemesi ile ödüllendiren Başkan Kara, ayrıca 74 kiloda Türkiye şampiyonu olarak Avrupa kickboks şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olan Uğur Selçuk Öner'e Cumhuriyet altını takarak başarısını taçlandırdı.

Kara, kişilerin başarılarının takdir edildiği ve karşılığı verildiği müddetçe daha iyi sonuçlar elde edileceğini ve başarıların devamının geleceğini belirterek, "Biz de ilimizin tanıtımına büyük katkı sağlayan bu gençlerimizi ödüllendirdik. Hepsi birbirinden değerli, pırıl pırıl gençler. Uğur Selçuk ilimizi Türkiye'de değil Avrupa'da temsil edecek. Bizler için büyük bir onur kaynağı. Ayrıca sözlerimin içerisinde Kenan Karık hocamıza da ayrı olarak teşekkür etmek istiyorum. Yıllardır Osmaniye'de birbirinden değerli sporcularımız ruhen ve bedenen eğitiyor. Kendisini kutluyorum.? dedi.

Başarının şehrin yöneticileri tarafından taktir edilmesinin kendilerini ve sporcularını mutlu ettiğini belirten 100. Yıl Spor Kulübü Antrenörü Kenan Karık ise, Başkan Kadir Kara'ya bu jestinden dolayı teşekkür etti. Osmaniye'de bireysel spor alanlarında çok yetenekli gençlerin olduğunu söyleyen Kenan Karık, son şampiyonada önemli bir başarı kazandıklarını söyledi.

Sporcular Başkan Kadir Kara'yı ziyaretleri esnasında çiçek hediye ederken, antrenör Kenan Karık ise günün anısına kulüpleri adına Başkan Kara'ya kickboks eldiveni hediye etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber