Kahramanmaraş'ta revizyon imar planı yeniden çıkarılacak

Kahramanmaraş Belediyesi İmar Müdürü Melike Özkan Özdemir, revizyon imar planının yeniden çıkarılacağını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2012 15:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KALİDA İnşaat Komisyonu Yönetimi, görevine yeni başlayan Belediye İmar Müdürü Melike Özdemir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan İmar Müdürü Melike Özkan Özdemir, revizyon imar planı konusuna değindi. Kahramanmaraş'ın genel durumu esas alınarak ve jeolojik yapısına göre yeni imar planını uygulamaya alacaklarını söyleyen İmar Müdürü Özdemir, ?İmar müdürlüğü olarak kırmızı kot uygulamasını biz de istiyoruz. Kot uygulaması üzerinde çalışmalarımız devam ediyor.? dedi.

Proje tadilatı yapmakla zaman kaybettiklerini ve bu sebepten projelerin geç çıktığını söyleyen Belediye İmar Müdür Özdemir, "Birlik ve beraberlik içinde olabilirsek, problemleri çözebiliriz. Müteahhitlerimize her konuda yardımcı olmaya hazırız. Belediyemizin imkânlarını ve hizmet anlayışını sektör temsilcilerine daha çok sunmak istiyoruz.? şeklinde konuştu.

Kahramanmaraş'ın kentsel dönüşüme hazırlık yapması gerektiğini söyleyen KALİDA İnşaat Komisyonu Başkanı İbrahim Çakmak da, ?Kahramanmaraş inşaat sektörünün problemlerini belediyemizle her zaman kolaylıkla paylaşabiliyoruz. Kentsel dönüşüm projesine STK'lar olarak destek vermeye hazırız. Yeni müdiremizle bilgi alışverişinde bulunup sektörün gelişmelerini paylaşmak istedik. Önemli bilgiler aldık.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber