Posbıyık, asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, şehir merkezinde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Posbıyık, bu yıl belediye olarak 40 bin ton sıcak asfalt, 96 bin metrekare emisyon asfalt yapacaklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2012 15:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, şehir merkezinde Pençes Deresi üzerinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Posbıyık, burada yaptığı açıklamada belediye olarak 40 bin ton sıcak asfalt, 96 bin metrekare emisyon asfalt yapacaklarını, çalışmaların büyük bölümünün tamamlandığını ifade etti. Posbıyık şunları söyledi: Belediyemizin bütün birimleri ile mahallelerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yol, su, kanalizasyon ve çevre düzenlemesi çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle belediyemiz sınırlarına yeni katılan mahallelerde altyapı çalışmalarına ve ardından asfaltlama çalışmalarına önem veriyoruz. Kent merkezinde ise halkımızın talebi üzerine toz olan bir bölüm vardı, asfalt çalışması ile bu sıkıntıyı ortadan kaldırdık. Belediye olarak bu yıl 40 bin ton sıcak asfalt 96 bin metrekare emisyon asfalt çalışması yapıyoruz. Şuanda ise Belen Sanayi Sitesi içerisinde asfalt tamir ve bakımı yapıyoruz.? dedi.

Posbıyık, bu yıl belediyenin iftar organizasyonuna katılımın oldukça fazla olduğunu, seneye yapılacak olan etkinlikte en az 10 bin kişilik çalışma yapacaklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber