İNSİAD, İnegöl için çalışıyor

İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneği (İNSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akıskalı, İnegöl ekonomisinin her sektöründen ve her ölçekten şirketleri kucaklayan derneğin işadamlarına yeni ufuklar çizdiğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2012 16:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İşadamlarına yeni fırsatlar oluşturmak ve küreselleşen dünyada etkin oyuncular olarak yer almalarını sağladıklarını belirten Akıskalı, "Süreç içerisinde İnegöllü İşadamlarımızla yaptığımız yurt dışı iş gezileri ve İnegöl'de ağırladığımız yabancı ülke işadamları ile tüm sektörde faaliyet gösteren üye şirketlerimize yol gösterici olmaya çalışıyoruz. Bugün, İnegöl'ün en önemli sanayi kuruluşları arasında birçok İNSİAD üyesi kuruluş bulunuyor. Dolayısıyla tecrübenin ve dinamizmin buluşmasıyla elde edilen başarıyı, az önce bahsettiğim yurtiçi ve yurtdışı etkinliklerle geliştirmeyi hedefliyoruz. İNSİAD'ın artık İnegöl'ün dış ticareti ile ilgili en önemli adreslerinden biri haline geldiğini söylersem yanılmış söylemiş olmam. İnegöl'e gelen yabancı ülke işadamları heyetlerin pek çoğu İNSİAD derneğimizi mutlaka ziyaret ediyor, İnegöl'deki sektörler, firmalar ve ekonomik koşullar hakkında bilgi alıyorlar. Oluşturduğumuz bilgi ve ilişkiler ağı ile yabancı konuklara ve yatırımcılara her türlü kolaylığı göstermeye çalışıyoruz.? dedi.

Bugün Türkiye'nin ihracatında 17'ci sırada yer alan İnegöl'ü daha ileriye taşımayı hedeflediklerini anlatan Akıskalı,?Üzerinde yaşadığımız İnegöl'ü ekonomik, sosyal ve kültürel olarak güzelleştirmek için bugüne kadar gösterdiğimiz çabayı, arttırarak sürdüreceğiz. Bunun için de gerek yurtiçi gerek yurtdışı düzeyde, bize destek veren ve İnegöl iş dünyasının ekonomik anlamda gelişmesine ve mesafe kat etmesini sağlayan herkese teşekkür ediyorum? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber