Talas Belediyesi'nde çifte bayram sevinci

Kayseri Talas Belediyesi ve Bem-Bir-Sen Kayseri Şubesi arasında ilk kez Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2012 17:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Meclis salonunda gerçekleşen törene Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım ve Bem-Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Mehmet Karataş'ın yanı sıra, başkan yardımcıları, çalışan memur ve sözleşmeli personel katıldı.

Burada konuşan Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, kurumların güçlü tutulduğu sürece çalışanların vatandaşlara daha iyi hizmet edeceğini belirterek, 8 yıldan bu yana hiçbir sendika ve vatandaşın belediyeden alacağının bulunmadığını söyledi. 2004 yılında göreve geldiklerinde Talas'ın 34 bin nüfusunun bulunduğunu, şimdi ise bu rakamın 110 bine yükseldiğine dikkat çeken Başkan Yıldırım, ?Cazibe merkezi olan ilçemizde modern hizmetler yapılıyor.? dedi. Başkan Yıldırım, şöyle konuştu: ?Belediye çalışmalarında emeğini esirgemeyen personelimizin hakkını her zaman bütçemizin el verdiği ölçüde en iyi şekliyle vermeye gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda memur ve sözleşmeli memurlarımıza Büyükşehir Belediyesi'nin uyguladığı oranları verdik. Şehrimize hizmeti yerel bütünlük içinde vermeyi doğru bulduğumuz için sözleşmeli memurlarımıza brüt 100, memurlarımıza brüt 300 TL sosyal denge farkını verdik. Sözleşme çalışanlarımıza ve kurumumuza hayırlı uğurlu olsun.?

Bem-Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Mehmet Karataş ise Ramazan Bayramı öncesi çifte bayram yaşadıklarını belirterek, Başkan Yıldırım'a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Başkan Yıldırım ve Bem-Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Mehmet Karataş protokolü imzaladı. Törenin sonunda Mehmet Karataş, Başkan Yıldırım'a günün anısına plaket takdim ederken, Başkan Yıldırım da kendisine Talas çiçeklerinden oluşan duvar saati hediye etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber