TRT Yönetim Kurulu'nda boş üyelikler için başvuru başladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ağustos 2005 13:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), TRT Yönetim Kurulu'nda boş bulunan iki üyelik için başvuru süresini bugün başlattı.

Başvurular, 2 Eylül Cuma günü sona erecek. RTÜK'ün Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilanında, üst kurulun 16 Ağustos 2005 tarihli toplantısında, 3984 Sayılı RTÜK Kanunu'na göre TRT Yönetim Kurulu üyeliklerinden boş bulunan 'kitle iletişimi' ile 'sosyal Bilim' alanlarına Bakanlar Kurulu tarafından atama yapılabilmesi için daha önce belirlenerek Başbakanlık'a bildirilen 2 adaya ilave olarak, bu alanlar için birer aday daha belirlenmesine karar verildiği bildirildi. İlanda, bugün başlayan aday başvurularının 2 Eylül Cuma akşamı saat 18.00'a kadar yapılabileceği kaydedildi. İlana göre 2954 Sayılı TRT Kanunu'nun 11. maddesinde belirtilen şartları taşıyan adaylar, belirtilen süre içerisinde başvuru dilekçesi, özgeçmiş, nüfus cüzdan örneği, noter tasdikli tahsil belgesi ve adli sicil belgesi ile RTÜK Personel Dairesi Başkanlığı'na posta ile veya şahsen başvuruda bulunabilecek.

Eksik veya usulüne uygun olarak hazırlanmayan belgeyle yapılan müracaatlar ile postada meydana gelebilecek gecikme nedeniyle zamanında ulaşmayan başvurular dikkate alınmayacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber