Gökçek: Barajla Elmadağ'ın su sorunu kökten çözülecek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, gelecek yıl hizmete sunacakları barajla Elmadağ'ın su sorununun kökten çözüleceğini kaydetti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 10:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyükşehir Belediyesi'nin 'Her İlçede Halka İftar' programlarının 13'üncüsü Elmadağ'da gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin ile birlikte katıldığı iftar yemeğinde, 4 bin vatandaş birlikte oruç açtı.

Elmadağ Belediyesi binası önünde hazırlanan masalarda oruçlarını açan Elmadağlılara seslenen Başkan Gökçek, ?Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak, Ankara'mızın bütün ilçelerine giderek, hiç olmazsa Ramazan'da bir defa da olsun çoluk çocuk bir arada iftar yapalım istedik. Bugün de Elmadağımızdayız.? dedi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Elmadağ'da yürütülen ve tamamlanan projelere de değinen Başkan Gökçek, ?Sizlere birkaç müjde vermek istiyorum. En önemli müjdemiz sanıyorum önümüzdeki yıl barajımızı hizmete sunmak olacak. Barajımızı devreye soktuğumuzda, su sorunumuz da kökünden hallolmuş olacak. Buraya güzel bir kültür tesisi yapıyoruz, önümüzdeki yıldan itibaren isterseniz kültür tesisinin içinde iftarınızı açarsınız. Elmadağ ilçesinde iki tane parkımızı inşa ediyoruz. Ana caddenizin giriş istikametinde, orta refüj düzenlenecek ve ağaçlandırma faaliyetleri gerçekleşecek. Bunlar önümüzdeki yıl tamamlanacak. Çok az da kalsa bazı yerlerde altyapı çalışmalarımız devam ediyor, bittiği anda hemen asfalt başlayacak ve asfaltsız yerimiz kalmayacak." dedi.

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin ise yaptığı kısa konuşmada, tüm Türkiye'de olduğu gibi Elmadağ'da da çok güzel çalışmalar yapıldığına dikkat çekerek, elbirliğiyle yapılan bu çalışmalar için Başkan Gökçek'e teşekkür etti. Konuşmaların ardından Başkan Gökçek, Elmadağlılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber