İnşaat16 Grubu bin kişiye iftar verdi

İnşaat16 Grubu Derneği, Kimse Yok Mu Derneği Bursa Şubesi'nin iftar sofrasında bin kişiye iftar yemeği verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 13:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İnşaat16 Grubu Derneği'nin bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği iftar programında bir araya gelen üyeler, oruçlarını Kimse Yok Mu Derneği iftar sofrasında vatandaşlarla birlikte açtı. Ramazan ayında Bursalı vatandaşlarla aynı sofrayı paylaşmanın çok güzel bir duygu olduğunu dile getiren İnşaat16 Grubu Derneği Başkanı Şener Akkan, dernek olarak verilen iftar yemeğine katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Ramazan ayının hayır ve yardımlaşma ayı olduğunu hatırlatan Akkan, "Mübarek Ramazan ayında vatandaşlarımızla birlikte orucumuzu açmaktan memnuniyet duyduk. Allah, birlik ve beraberliğimizi bozmasın, daha nice Ramazanlarda yine böyle hep beraber olmayı nasip etsin. İnşaat16 Grubu adına tüm vatandaşlarımızın Ramazanlarını kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

Akkan, ayrıca imkânı olan herkesi böyle bir organizasyona katılmaya çağırarak, herkesin yapılan hayrın huzuruna ermeleri gerektiğini söyledi. Ramazan ayında birlik ve beraberliğin önemine değinen Akkan, "Ramazan birleşme, bütünleşme ve paylaşma ayıdır. Biz de paylaşmaya dernek olarak bu şekilde katkıda bulunmak istedik." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber