Manisa'da sağlık çalışanlarına yüksek lisans imkanı

Sağlık-Sen Manisa Şubesi ile Beykent Üniversitesi arasında, lisans mezunu sağlık çalışanlarının üniversitenin Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Yüksek Lisans Programı'nda öğrenim görebilmesine imkan tanıyan protokol imzalandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 17:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sendika binasında düzenlenen protokol imza törenine Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Yüksel Ülker ve Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Fikret Gezgin katıldı.

Türkiye'de sendikacılık anlayışını değiştiren bir sendika olduklarını belirten Şube Başkanı Ülker, pazu gösterme sendikacılığından diyalog sendikacılığına geçişi hızlandırarak, insan merkezli ve hizmet odaklı bir sendikacılık yaptıklarını söyledi. Bu kapsamda eğitime de büyük önem verdiklerini dile getiren Ülker, ?Sağlık kurumları yöneticiliğinde uzmanlaşma hedefleyen sendikamız, Beykent Üniversitesi ile imzaladığımız protokolle bu görevlere talip olan sağlık çalışanlarına yüksek lisans yapma imkanı sağladı.? dedi. Protokol çerçevesinde sendika üyelerine yönelik yüksek lisans eğitim programının resmen başladığını belirterek, yaklaşık 40 üyenin başvurduğu programda öğretimin çalışanların mesaisine uyumlu olarak düzenlendiğini söyledi.

Prof. Dr. Gezgin de Beykent Üniversitesi'nin Türkiye'nin her yerinde Sağlık-Sen şubeleriyle İstanbul dışında da yüksek lisans programları açtığını belirterek, bunun bilgi çağının bir gerekliliği olduğunu ifade etti.

Protokolün imza altına alınmasının ardından yüksek lisans programına başvuran sendika üyelerinin üyelerin kayıtları yapıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber