12 kız öğrencinin eğitimi yarıda kalmayacak

Mahallelerinde üniversiteye hazırlık için açılan dershanenin kapanmasından dolayı eğitimleri yarıda kalan 12 kız öğrenci, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç'ten eğitim desteği istedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ağustos 2012 12:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şanlıurfa Bağlarbaşı ve Ahmet Yesevi mahallelerinden gelen 12 kız öğrenci, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç'i makamında ziyaret etti. Destek isteyen kızları okuma azimlerinden dolayı kutlayan Vali Güvenç, kendilerine her türlü desteğin verileceğini belirterek şunları kaydetti: ?Buradan bu vesileyle bayram müjdesi veriyorum, mahallelerimizde üniversite kursuna gitmek isteyen çocuklarımızı tespit edeceğiz. Hazırlayacağımız bir bütçe ile bu çocuklarımızı kursa göndereceğiz. Ayrıca ilk ve ortaokul mezunu çocuklarımızın da açık lise ile eğitimlerine devam etmelerini temenni ediyorum.?

Öğrencilerden Songül Güneş, kaliteli bir eğitim alıp kaliteli üniversitelerde okumak istediklerini, bunun için Vali Güvenç'in kendilerine destek olacağına inandıklarını ifade etti. Güneş, bu bayram müjdesinin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Öğrenciler, Vali Güvenç'e verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber