Mersin Şehitliği'nde hüzünlü bayramlaşma

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile eşi Ayşe Güzeloğlu, Ramazan Bayramı münasebetiyle Mersin Şehitliği'ni ziyaret ederek şehit aileleri ile bayramlaştı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ağustos 2012 14:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mersin Büyükşehir Belediye Mezarlığı içerisinde bulunan Şehitlik'teki ziyarette milletvekilleri Çiğdem Münevver Ökten, Vahap Seçer, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Erol Ertan, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bedri Dursun, İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz de hazır bulundu. Hıristiyan cemaatinden vatandaşlarımızın da yer aldığı ziyarette kabirleri tek tek gezerek dua eden Vali Güzeloğlu ve eşi mezarlara karanfil bırakırken, duygulu anlar yaşayan şehit ailelerini teselli etmeye çalıştı. Kur'an-ı Kerim'den duaların okunduğu ziyaretin sonunda konuşan Güzeloğlu, bayramlaşma etkinliklerinin şehit yakınlarıyla başlatıldığını söyledi. Ülkemizin geleceğe güçlü bir şekilde yürümesinin ve bağımsızlığımızın şehitlerimizin fedakarlıkları sayesinde var olduğunun altını çizen Valimiz, "Türkiye Cumhuriyeti gelecek her bayramda daha da güçlenerek bu yürüyüşünü sonsuza kadar sürdürecektir." dedi.

KALP KRİZİ GEÇİREN ŞEHİT ANNESİNİ HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Vali Güzeloğlu ve eşi Şehitlik'teki bayramlaşmanın ardından Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bedri Dursun ve İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz ile birlikte geçtiğimiz gece kalp krizi geçiren ve IMC Hastanesi'ne kaldırılan Şehit Uzman Çavuş Hasan Furkan Özmen'in annesi Durdu Özmen'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Şehidin annesiyle yakından ilgilenerek sağlık durumuyla ilgili bilgi alan Güzeloğlu, devletimizin şehit ailelerinin yanında olduğuna dikkat çekti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber