Karatay Belediyesi 200 çocuğu sevindirdi

Konya'da sosyal hizmetlere ağırlık veren Karatay Belediyesi, ilçe genelindeki ihtiyaç sahibi ailelere aşevi hizmetinden nakdi yardıma, şefkat evlerinden gıda yardımına, asker maaşından 'Karatay Kart' uygulamasına kadar her konuda yardım elini uzatıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ağustos 2012 17:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi her ailenin evine iftar yemeği ulaştıran Karatay Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sevindirdi. Yaklaşık 200 çocuğun bayramlık ihtiyacını karşılayan Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, ?Sosyal belediyecilik anlayışını geliştirerek nerede ihtiyaç sahibi bir aile var ise oraya koştuk. Belediyemiz Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nce belirlenen 200 çocuk dilediği kıyafet ve ayakkabıyı almaları için anlaşmalı firmalara yönlendirdik. Böylece her çocuğun beğendiği bayramlığı gönül rahatlığıyla almasını sağladık." dedi.

Karatay'da ihtiyaç sahibi 200 çocuğun giydirilmesinin bir dayanışma örneği olduğunu söyleyen Hançerli, çocukların yüzündeki tebessümün her şeye değdiğini sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber